Blogia
La Balacera

"SHERLOCK HOLMES. LA COL·LECCIÓ JOAN PROUBASTA, A LA BÒBILA"

BIBLIOTECA LA BÒBILA. Fons especial de gènere negre i policíac

http://bobila.blogspot.com

El Centre Cultural i la Biblioteca la Bòbila us conviden a l'exposició

"SHERLOCK HOLMES. LA COL·LECCIÓ JOAN PROUBASTA, A LA BÒBILA"

del 3 al 28 de novembre de 2008

horari de visita: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h. i de 16 a 21 h.

entrada lliure

inauguració: dilluns, 3 de novembre a les 19.30 h.

http://4.bp.blogspot.com/_w2CVIqr3Msk/SOpQOTIC7fI/AAAAAAAACkE/v2mBWFDSpXk/s1600-h/expo-holmes1.jpg

Joan Proubasta (Barcelona, 1944), president del Círculo Holmes, és el més gran col·leccionista espanyol sobre Sherlock Holmes, el personatge creat per Arthur Conan Doyle, amb 6.000 llibres en 60 idiomes, 1.500 còmics, 300 pel·lícules i multitud de gadgets. Ara a la Bòbila tenim l'oportunitat de veure'n una petita mostra, i resseguir l'empremta del més gran detectiu de tots els temps.

Joan Proubasta (Barcelona, 1944), presidente de Círculo Holmes, es el mayor coleccionista español sobre Sherlock Holmes, el personaje creado por Arthur Conan Doyle, con 6.000 libros en 60 idiomas, 1.500 cómics, 300  películas y multitud de gadgets. Ahora en la Bòbila tenemos la oportunidad de poder ver una pequeña muestra, y seguir las marcas del mayor detective de todos los tiempos.

amb la col·laboració del Círculo Holmes

www.circuloholmes.org.es

____________________________________________________

SANG A LES MANS, NOU FANZINE DE GÈNERE NEGRE

Des de la Biblioteca la Bòbila saludem l'aparició d'un nou fanzine de gènere negre, Sang a les mans, publicat per la Biblioteca Montbau-Albert Pérez Baró. La publicació té 8 pàgines i sortirà quatre vegades l'any.

Podeu passar a recollir-lo per la biblioteca, o consultar-lo en format PDF, des de l'apartat "descarrega't revistes" de la barra lateral de El Bloc de la Bòbila <http://bobila.blogspot.com>

Desde la Biblioteca la Bòbila saludamos la aparición de un nuevo fanzine de género negro, Sang a les mans, publicado por la Biblioteca Montbau-Albert Pérez Baró. La publicación tiene 8 páginas y aparecerá cuatro veces al año.

Pueden pasar a recogerlo por la biblioteca, o consultarlo en formato PDF, desde el apartado "descarrega't revistes" de la barra lateral de El Bloc de la Bòbila <http://bobila.blogspot.com>

 

0 comentarios